read more

" />read more

">

Concurs i Premis

1. SISTEMA DE SELECCIÓ DE LES PROPOSTES

A mesura que els participants vagin elaborant i registrant els resultats de cada fase, rebran una valoració dels seus resultats (per part del docent en el cas dels estudiants assignats a centres educatius i per part de la Fundació en el cas dels participants lliures). Els participants podran en tot moment modificar els resultats per a obtenir una millor puntuació.

2. SELECCIÓ DE LES PROPOSTES FINALISTES

Entre les propostes que hagin obtingut una millor puntuació un jurat format per un comitè d’experts seleccionarà les 4 propostes finalistes, una per a cada categoria.

Els equips finalistes seran premiats amb un pack de productes tecnològics tals com impressores 3D digitals, portàtils, etc. A més, diposaran de l’acompanyament de professionals per fer realitat la seva proposta i pal·liar els efectes de la pandèmia.

3. PROPOSTA GUANYADORA

D’entre les finalistes, s’escollirà la millor proposta. En reconeixement de la seva participació, l’equip guanyador rebrà un premi de 1.500€.

Paral·lelament, també s’escollirà una millor proposta de centre educatiu. Aquest, serà premiat amb la inscripció gratuïta en els itineraris de Creativació pel curs 20-21

X