FAQS i TUTORIALS

ÉS UNA ACTIVITAT GRATUÏTA?

Sí, donat l’excepcionalitat de la situació i gràcies al suport del patronat de la Fundació per a la Creativació, oferim aquest recurs de manera completament gratuïta a tots els centres educatius per tal de sumar esforços i trobar solucions al repte que ens presenta la pandèmia.


PER QUINES EDATS ES RECOMANA PARTICIPAR EN EL REPTE COVID 19 CREATIVATION CHALLENGE?

Per participar en el COVID19Creativation Challenge es recomenable està estudiant ESO, Batxillerat, Cicles Formatius (mig o superior) o qualsevol grau o màster Universitari.


PUC PARTICIPAR DE MANERA AUTÒNOMA? (SENSE CENTRE EDUCATIU O DOCENT)?

Sí, aquest repte està obert i permet participar-hi a tothom, sense ser un centre educatiu o tenir un docent assignat. Des de la Fundació per a la Creativació us farem el seguiment i us donarem feedback de les vostres propostes.


PUC PARTICIPAR DEL REPTE INDIVIDUALMENT O EN GRUP?

Pots participar del repte com vulguis, tant individualment com en grup. 


SI PARTICIPO EN GRUP CAL QUE ESTIGUEM CONFINATS TOTS JUNTS?

No, us recomanem de fer equips de fins a 3 participants i registrar cada component a la plataforma. Els diferents membres del grup podreu compartir els vostres resultats a través de la plataforma i rebre el feedback.


QUÈ HE DE FER SI HE POSAT MALAMENT LA CONTRASENYA I SE M’HA BLOCAT LA SESSIÓ? 

Espera 10 minuts i es desblocarà automàticament.


QUÈ ÉS LA CARPETA DE LA PROPOSTA? ÉS MODIFICABLE?

És un resum del teu projecte, és modificable durant el procés de creació de la proposta. És el document que s’entrega pel concurs! 


HI HA ALGUN TELÈFON DE CONSULTA? 

Per a qualsevol dubte pots trucar a la Montse Mesas, Directora Tècnica de la Fundació, trobaràs el telèfon a la pàgina d’AJUDA.


QUÈ CAL FER PER INSCRIURE’S?

Emplenar el formulari de REGISTRE d’aquesta mateixa web, omplint el camps o seleccionant les opcions del desplegable, si tens algun dubte contacta’ns.A continuació, trobaràs un vídeotutorial amb més detalls: PUC PARTICIPAR SI SÓC DE FORA DE CATALUNYA?

Els continguts estan en català, si podeu entendre les indicacions per dur a terme l’activitat podeu participar-hi des de qualsevol lloc del món. Les respostes no és necessari que siguin en català.

X